måndag 13 oktober 2008

Bråket del 1

okej, nu är det såhär.lägenhet 6,8 och 10 har haft en smärre dispyt genom dagarna. jag bor då i lägenhet 6.

ni vet dendär gamla vanliga "Jag har inte gjort nått"som man sa till sin lärare i sexårs när man egentligen faktiskt Hade målat hela fritidstaket blått. Så säger vi nu i vår lägenhet bara att det faktiskt är sant. vi har inte gjort något. Följande beskriver i stort vårat bråk:

Mat har kastats ner på hela fasaden, typ filmjölk och ägg och svamp. vårlägenhet som ligger exakt nedanför 8 och 10 ligger ju LITE illa till. så vi fick dessvärre in en hel delmat genom vårt ostängda köksfönster.ganska otippat när vi satt och åt middag och så kommer en rätt så enorm champinjon inflygandes. Efter denna händelse gick en person vid namn Edith börjesson till motangrepp. hade lite sprouts i kylen (extremt minimala salladshuvuden) som jag helt sonika gick och kastade in i lägenhet 8:s lägenhet. bara några stycken, kanske 5. det var inte så bra gjort dock.

sedan anklagade lägenhet 8 oss för att ha snott deras affish, vilket vi givetvis inte hade. så då tror vi att det var dom som kom ner och spruta ut allt innehåll ut vår brandsläckare i vår farstu. fast dom säger att det inte var dom. Men vem kan det annars vara. vi var iof dumma nog att lämna brandsläckaren i farstun.så nu har vi fått en tillsägelse från ägaren som säger att vi måste bli sams och ha ett möte lägenheterna emellan. vilket kommer ske om några minuter.

Var lägenhet 10 kommer in i bilden? inte den blekaste, vet bara att lägenhet 8 ogillar dom extremt av någon anledning....

nu hoppas vi mest på att vi inte behöver betala diverse skador. håll tummarna, jag återkommer

Inga kommentarer: